Wetteren Dating, Wetteren Singles, Wetteren Personals

Singles wetteren

Radio Marina heeft de erkenningronde niet gehaald. Ondertussen had Frank Jacobs het tweetal vervoegd. Voor programmamedewerker Youri Beaumont was de stop een verademing. Radio Plus besefte dat dit zeker nadelig zou zijn om de erkenningronde te halen.

Enkel nog op maandag- en donderdagavond gedurende een anderhalf uur werden programma's gemaakt. Er werden ludieke acties ondernomen zoals Reclam opt Exam waar het bedoeling was om Het Land te vermelden op elk examen. De radio verhuisde naar het Studentenhuis in de Sint-Pieter-Nieuwstraat.

Jaarlijks werd er een groot fanbal georganiseerd met een groot eetfestijn en optredens van bekende artiesten in Hotel De Lourdes. In werden nieuwe erkenningen toegekend.

Jaarlijks werd er eenEnkel nog op maandag en donderdagavond

Joëlle Tuerlinckx – Galerie Nagel Draxler – Art

Bij de eerste erkenningsronde diende de radio een dossier in en kwam terug in de ether. De zender werd even af gezet tijdens de blok- en vakantieperiode. Spitsradio speelde enkel dansmuziek.

De radio verhuisde naarHet motief voorIn werden nieuwe erkenningen toegekend

Het motief voor het opstarten van een radiostation was dat volgens hen in Gent geen enkele radio te beluisteren was die kwaliteit bracht. Deze avond werd een flop omdat practisch geen enkele van de aangekondigde artiesten die avond heeft opgetreden. Er werd uitsluitend progressieve muziek gespeeld. Ook was er de frustrerende fietskettingactie waarbij willekeurige fietsen werden afgesloten met een cijferslot.

Er werden ludieke acties