Flirten met lichaamstaal

Flirten met lichaamstaal

En wanneer jij iets doet

Als de ander de ruimte direct weer groter maakt, dan is deze nog niet zo ver of heeft helemaal geen belangstelling. Hij doet het alleen maar om je aandacht te krijgen. Het is het zogenaamde knuffelhormoon. Pas een geschikte lichaamshouding toe tijdens het flirten Het is erg belangrijk dat je een goede lichaamshouding toepast, zeker tijdens het eerste contact met de ander. Als jij dus bijvoorbeeld je benen over elkaar slaat, en niet lang daarna doet zij hetzelfde, is dat een heel goed teken.

Wat in de praktijk goed werkt is bewust te zijn van jouw lichaamstaal en de manier waarop jij beweegt. Men zegt dat het iets natuurlijks is, iets dat niet te leren is. Je kunt je perfect aan alle bovenstaande dingen houden, maar als je te zenuwachtig bent zal het je toch niet lukken om zelfverzekerd en verleidelijk over te komen.

Je zult het zelf waarschijnlijk niet gemerkt hebben, maar alles aan jou verandert op dat moment. Dan kan het echte flirten beginnen. Blijf hier vooral mee doorgaan en laat ons weten hoe het je vergaat. Ze waren naar een typische filmhuis-film geweest. Het is een basisbegrip binnen lichaamstaal en het houdt in dat je de ander gedeeltelijk nadoet.

Kijk voordat het gesprek

Oogcontact Door het zoeken van oogcontact kun je al heel veel te weten komen over de ander, tenminste hoe de ander over jou denkt. Kijk voordat het gesprek begint af en toe haar kant op, maar laat je blik haar niet de hele avond volgen.

Oogcontact Door het zoeken vanMannen hebben namelijk een ambivalente houding

Of hem voor alle aanwezigen voor schut zette. Als de reactie niet afwijzend was, of misschien zelfs wel beter, kun je het nog een paar keer proberen om af te tasten wat de ander prettig vindt en hoe deze reageert. Hij kijkt niet naar je omdat hij wil weten welk merk lippenstift je gebruikt.

Hij verveelt zich

En wanneer jij iets doet of voorstelt wat hij niet leuk vindt, zal hij doen alsof hij het geweldig vindt. Raak je gesprekspartner af en toe aan om op een subtiele manier interesse te tonen.

Liters bier wegtanken met hun vrienden. Als je met iemand probeert te flirten is het aan te raden iets dichter bij haar te gaan staan dan je bij je vrienden zou staan als je in gesprek met hen was.

Raak je gesprekspartner

Nog beter is om open te lachen waarbij je tanden zichtbaar zijn, dit blijkt nog altijd moeilijk voor veel mensen. Dit geldt precies hetzelfde voor mensen, voor zowel mannen en vrouwen dus. Als zij recht naar je kijkt, dan kijk je ook recht naar haar. Ze vertelde dat de eerste date van haar en haar man zich had afgespeeld in een filmhuis. De ultieme manier van flirten want je communiceert hiermee zelfvertrouwen en dominantie.

Mannen hebben namelijk een ambivalente houding met versieren. Hij verveelt zich een beetje en nu stuurt hij mij een berichtje. Als zij dichterbij leunt, kom dan zelf ook dichterbij. Dit doet hij om haar ervan te overtuigen dat ze hem aardig moet vinden. En ze vinden het maar wat leuk om op deze manier contact te zoeken.